tirsdag 19. desember 2023

Forhenget og nådestolen

 Jeg henger visst litt etter for tiden, med å følge opp denne bloggen. Noe av grunnen er at jeg har startet en litt annerledes måte å studere på. Jeg legger til side PC og andre forstyrrende elementer, og bruker papirbibelen (har alltid brukt nettbibelen..) og penn og papir. Det har vært veldig inspirerende for meg, og gitt meg mulighet til igjen å streke under og gjøre notater. 

Men jeg merker at jeg også har mistet litt av spontaniteten her i bloggen. Mange av postene ble til underveis, mens jeg leset Ordet. Det har vært en stor velsignelse det også. Men samtidig er det lettere å la seg forstyrre når det plinger inn varsler og meldinger fra sidelinja (ler)


I dag vil jeg rett og slett oppmuntre deg til å ha en bibelleseplan og la deg inspirere i alenetid med Gud. Jeg vil fortsette å blogge, selv om jeg kanskje ikke får til å gjøre det daglig lenger. 

Fra dagens tekst i 2.Mos 26 har vi lest om tabernaklet som planlegges. Det var stort å lese om forhenget som skulle henge mellom det helligste og det aller helligste der nådestolen stod. Gud sa til Moses "Jeg skal møte deg der!" Jeg tenkte på den dagen da Jesus døde, at dette forhenget revnet fra øverst til nederst. Guds selv åpent veien inn til det aller helligste, til nådestolen. Og Han vil møte oss der!

AMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar