søndag 10. september 2023

Herre, vi ber landet vårt!

 Amos 9 åpner med en dom, og det er tøft å lese. Og det som er ekstra tydelig i dagens kapittel, er at ingen vil unnslippe. Samme hvor mye de prøver.

Og profeten Amos profeterer det klart og tydelig. 
Det samme budskapet gjelder også i dag. Ingen kan unnslippe, samme hvor mye de prøver. Det er bare EN vei - JESUS og Ham korsfestet.

Åh Jesus - hvordan kan jeg på en bedre måte formidle tro på Deg? Tro til frelse?

Herre, vi ber for landet vårt!


Dommen var hard å lese. Men det var i alle fall ikke en dom fra løse lufta. Det var en dom som var fortjent... noe de hadde valgt. Eller rettere sagt "valgt bort"

Men også i dagens kapittel kommer Guds lengsel fram. 

11På den dagen vil jeg reise opp igjen Davids falne hytte. Jeg vil mure igjen dens revner og reise opp det som er nedbrutt av den. Jeg vil bygge den opp igjen som i gamle dager, Jer 24:6. 31:28. Apg 15:16.
12slik at de får ta i eie det som er tilbake av Edom, og alle de hedningefolkene som kalles ved mitt navn, sier Herren, han som gjør dette. 

Til og med vi er regnet med - allerede her hos profeten Amos.

Kjære Far - ikke alt vi møter i livet er lett å forstå. Ikke alt vi leser i bibelen heller... Men så godt det er å lese om Din lengsel etter oss! Om veien Du ønsker vi skal gå. Åh måtte hjertet mitt være åpent for Deg, så Du kan lede meg. 
Jeg ber for barna mine, at de skal høre Deg når Du kaller på dem! Du som kan forvandle hjerter - rør ved dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar