tirsdag 11. juli 2023

Vi trenger hele budskapet

Jesus er først og fremst kjærlighet! Veien, sannheten og livet! Underfull Rådgiver, veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste. Han er verdens Frelser, verdens Lys, og vårt håp. Det budskapet forkynner vi mer enn gjerne. Og det er sant. 

Men det er også mer.. 

I Matt 24 har Jesus et alvorlig budskap til disiplene sine. 

Da skal de utlevere dere til forfølgelse og slå dere i hjel; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. 102 Tess 2,3 Da skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre. 11Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill. 122 Tim 3,1ff Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. 1310,22 Men den som holder ut til enden, skal bli frelst. 1428,19 Og dette evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.

jeg tenker på disiplene som hadde vært vitne til alle undere Jesus hadde gjort. Og hvor spennende det må ha vært å følge Ham. Jesus la ikke skjul på at tøffe dager ville komme. Og dagene ble virkelig tøffe. Veldig mange av dem møtte martyrdøden, og led veldig for navnet JESUS skyld. Og de holdt ut. Takket være dem, har også vi fått del i troen på Jesus. 

Jesus har ikke bare lovet "søt musikk", selv om det heldigvis er en del av pakka. Han har også forberedt sine på at tøffe dager vil komme. Det gode midt oppi det hele, er at Han er trofast! HELE veien. ALLE slags dager. 

Åh Jesus, takk for Ordet som forteller om dette, både de gode og de vanskelige dagene. Takk for alle vitnesbyrd gjennom både gamle og nye testamentet som forteller om dette. Hjelp meg Herre, til å se det jeg trenger å se gjennom Ordet. For jeg tror på at Du fortsatt ER der. 

"Lukk opp mine øyne så jeg ser de underfulle ting i din lov" sier salme 119
Takk for Din trofasthet gjennom hele livet - ja til og med etter det.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar