lørdag 22. juli 2023

På den tredje dag

 Spennende Ord fra profeten Hosea i dag (kap 6)

1Kom, la oss vende om til Herren! For det er han som har revet i stykker, men han vil også lege oss. Han slo, men han vil også forbinde oss. 5Mos 32:39. Job 5:18. Jer 3:22. 17:14. 2Han vil gjøre oss levende etter to dager. På den tredje dagen vil han reise oss opp, og vi skal leve for hans åsyn. 1Sam 2:6. 3Så la oss lære å kjenne Herren! La oss søke med iver å lære ham å kjenne! Hans oppgang er så viss som morgenrøden, og han kommer til oss som regnet, som et senregn som væter jorden. 14:6. 5Mos 11:14. Jes 44:3,4. 55:10,11. 58:8. 4Hva skal jeg gjøre med deg, Efra’im? Hva skal jeg gjøre med deg, Juda? For deres kjærlighet er som en morgensky, lik duggen som tidlig går bort.


Vi som har fått liv gjennom JESUS - Han som oppstod tredje dag. HAN er oppstandelsen og livet.

Jeg stoppet også opp ved dette siste, der Gud roper ut både sin kjærlighet og sin fortvilelse. For deres kjærlighet dampet bort med morgentåka...

Jeg tenkte på meg selv, som har kommet inn i den gode vanen å søke Gud om morgenen. Det er bra, men måtte hjertet være vendt mot Ham hele døgnet! For også om natten får jeg rettledning i mitt indre skriver salmene.
Jeg kan søke Ham når som helst.

Jesus, takk at Du er nær hele tiden. Jeg ber for dagen i dag. For alle valg jeg måtte ta i dag. 
Jeg ber også for min familie i dag. 


Jeg ber for alle som tror, spesielt i vårt område. Åh Herre, ransak og kjenn oss alle. Se om vi er på avguders vei, og led oss på evighetens vei. (fra salme 139)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar