mandag 23. januar 2023

Guds omsorg hele veien

 I Matt 10 sender Jesus ut disiplene på oppdrag. Et ganske spesielt oppdrag også

 7Når dere går av sted, så forkynn: Himlenes rike er kommet nær! 3:2. 4:17. 8Helbred syke, vekk opp døde, rens spedalske, driv ut onde ånder! For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.

Jeg har blitt så glad i en TV-serie som heter "The Chosen" som handler om Jesus og hans disipler. I en av episodene ser vi Jesus gir dem dette oppdraget, og deres overraskelse er stor. "Hva sa du at vi skulle..?!" Deres overraskelse kommer også fram i bibelen, da de kommer tilbake fra dette oppdraget. For det ble virkelig slik som Jesus hadde sagt. Da måtte Jesus fortelle dem at det å ha sitt navn skrevet i Livets bok, var større enn dette. Det sier ikke lite :-D

Jesus fortalte dem ikke bare det gode... han forberedte dem også på at det ville bli vanskelig. Samtidig forteller Han også at vi aldri vil være alene. 

19Men når de overgir dere, vær da ikke bekymret for hvordan dere skal tale eller hva dere skal si. For det skal bli gitt dere i samme stund hva dere skal si. Luk 12:11 ff. 20For det er ikke dere som taler, men deres Fars Ånd taler i dere. 

I dag vil jeg takke for frelsen av nåde. Jeg har mitt navn skrevet i Livets bok! Og jeg takker for løftet om at Han er med meg hver dag, alle slags dager, hele veien hjem til evigheten med Ham.
2Mos 4:12. Joh 15:26. Apg 4:8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar