lørdag 24. september 2022

Kyttes sammen i kjærlighet

Som overskrift i dagens brev (Kol.2) står det "Den virkelige visdommen er hos Jesus. Det er også hva jeg tenker når Salomo snakker om visdom. Jesus, som også av Johannes blir beskrevet som Ordet :-)

Paulus skriver;
1-2 For jeg vil at dere skal vite hvilken veldig kamp jeg har hatt for dere og for dem i Laodikea – og for mange andre som jeg ikke engang har møtt ansikt til ansikt. Målet er at dere kan bli trøstet, og at dere kan bli knyttet sammen i kjærlighet. Måtte dere oppnå å få alt det som Gud har å gi dere – ikke minst kunnskap og innsikt. Når dere får større forståelse av Gud, vår Far, og Kristus, vil dere også få en større visshet om frelsens mysterium.

6-7 Slik dere tok imot Jesus og gjorde Ham til Herre i livet, slik må dere fortsette å leve. La troen deres vokse og ta imot styrke og kraft fra Jesus. La troen bli et stabilt fundament i livet – akkurat slik dere har fått opplæring om. Gleden i troen blir sterkere hvis dere stadig takker Gud for den.

Videre skriver Paulus;

14 Alle budene synliggjorde hvor svake vi mennesker er, og de vitnet mot oss. Men listen over all skyld som vi selv skulle ha betalt for, ble spikret fast på korset sammen med Ham.

19 For kilden til nye krefter er hos Ham som har omsorg for hele kroppen. Han sørger for å styrke ledd og sener slik at kroppen blir knyttet sammen, og det er Gud som sørger for at kroppen, eller menigheten, vokser.

Herre, i dag takker jeg for denne troen! Takk for at jeg får lære mer og mer av det å være i Deg. Du som har omsorg og gir styrke til hele menigheten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar