fredag 1. juli 2022

Førsteplassen

 Jeg leser en liten bibelleseplan som heter "Gi Gud førsteplassen" Som planen sier, er det en prosess vi er i hele tiden. Jeg prøver gjerne å starte dagen med å lese Ordet. Men det handler jo bare om å gi Gud starten. Hva med resten av dagen? Hva vil det egentlig si å gi Gud førsteplassen?

Det er min lengsel at Gud skal få førsteplassen i livet mitt. Jesus som sier "Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. (Av all din kraft sier en annen oversettelse)
Ja, det er min lengsel. Så derfor startet jeg denne planen.

På dag 2 i denne planen ble jeg gjort oppmerksom på at Gud har deg og meg på førsteplass i sitt hjerte. Det ble en påminnelse for meg... noe jeg sikkert burde huske hele tiden. Hva Gud har gjort for oss! Visst er vi på første plass i Guds hjerte - så Gud fortjener virkelig førsteplassen i våre hjerter.

Jesus som også sa "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin sønn den enbårne, for at hver den som tror på Ham, ikke skal gå fortapt men ha evig liv" 

"Han som ikke visste av synd, har Gud gjort til synd for oss, for at vi i ham skal bli rettferdige for Gud." 2Kor 5:21

Han som også viste oss en kjærlig Far gjennom historien om den fortapte sønn som kom hjem igjen i Pappas kjærlige armer.

I dag vil jeg takke Deg Herre, for din kjærlighet. Du som har "tegnet meg i dine hender" Det er så godt å være barn av Deg! Lær meg Herre, hvordan det er å hele tiden gi Deg den plassen i mitt hjerte som Du fortjener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar