søndag 12. juni 2022

Styrken i felleskapet

 Apgj 2 åpner slik;
1Og da pinsefestens dag var kommet, var de alle samlet på samme sted. 1:13-15. 20:16. 3Mos 23:15-21. 2Da kom det med ett en lyd fra himmelen som når et veldig stormvær farer fram, og fylte hele huset der de satt. 4:31. 1Pet 1:12. 3Og det viste seg for dem tunger likesom av ild, som delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Matt 3:11. 4Da ble de alle fylt med Den Hellige Ånd, og de begynte å tale i andre tunger, alt etter som Ånden ga dem å tale. 

Fantastisk. For en dag det må ha vært? Vet du hva som er like sterkt? At det kan skje igjen og igjen :-) Nå kan det skje hjemme i din egen stue. Gud møter oss én og én - men felleskapet er også veldig viktig. For her utfyller vi hverandre med hver våre egenskaper som Han har lagt ned i oss. Sammen er vi Guds menighet. Nå har vi mange ulike samlinger som alle er viktige. Men bønnemøtet har en spesiell plass i hjertet mitt. For her konsentrerer vi oss om å søke Ham.

I Joh 4 sier Jesus "Men den som drikker av det vann jeg vil gi ham, skal aldri mer tørste. Det vann jeg vil gi ham, skal bli en kilde i ham med vann som veller fram og gir evig liv."

Herre, takk at Du kom - først ga Du livet for oss. Du gjenoppstod for oss og vant en evig seier. Og Du sendte kraft til oss. En kilde som aldri tørker ut. Herre, jeg ber for bønnemøtene våre. Måtte du enda en gang sende Din mektige vind over og gjennom oss. Tenne en ny brann i oss så vi igjen kan bygge opp igjen din menighet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar