lørdag 16. oktober 2021

Min bibelleseplan

Gjennom to runder med hele bibelen var mitt mål å skrive en kommentar til hvert eneste kapittel. Det hadde (og har fortsatt) en stor fordel. Nemlig at jeg må grunne litt ekstra på teksten. Hva sier denne teksten meg i dag? Hva vil Gud fortelle meg gjennom dette? Hva kan jeg dele med andre?

Det har så absolutt vært både spennende og lærerikt, og jeg kan anbefale denne måten å grunne på. Nå er det ikke alle kapitler det er lett å skrive noe om, men du verden så overrasket jeg har blitt mange ganger. Jeg kan ha startet med å tenke at her er det da ingenting å skrive om - også er det som om Den Hellige Ånd likevel åpner opp for ting jeg ikke så i første runde. 

Jeg kommer fortsatt til å lese hele bibelen. Jeg tror det er viktig. Men en stund framover nå velger jeg å dele litt forskjellig som måtte dukke opp gjennom det jeg ser eller leser. Det kan være en preken jeg hører, eller en tekst jeg leser, eller noe fra planen gjennom YouVersion. Jeg følger en plan med flere venner, hvor målet er å komme gjennom hele bibelen på to år. 

Jeg anbefaler gjerne YouVersion.com - eller du kan bruke linkene jeg har på høyre side av bloggen min. Hvordan min bibelleseplan funker kan du lese her :-D

Gud velsigner deg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar