torsdag 4. mars 2021

Tabernakel - bønnen

 For en tid tilbake hørte jeg et intervju med to pastorer som begge på hver sin måte er opptatt av bønn. Den ene, Jentzen Franklin, snakker ofte om viktigheten av bønn og faste. Den andre, Anthony Mangun, har sett som sitt kall å undervise bønn i praksis. Han uttrykte i dette intervjuet at han hadde bygget en kopi av templet. Her hadde han sitt "treningsrom" der han ba til Gud slik prestene gjorde det på Moses sin tid.

Jeg ble virkelig rørt av å høre dem begge, og dette med "treningsrom" traff hjertet mitt. For jeg har en lengsel etter å lære å be!

Så har jeg lett litt på nettet, og lyttet til undervisning om akkurat dette. Jeg har nettopp begynt på dette som jeg vil kalle mitt "treningsrom". Et rom fylt av lovsang, Guds Ord og bønn. 

Nå kan du selvsagt finne din helt egen vei i ditt eget bønnerom. Men om du ønsker, kan du gjerne bruke "treningsrommet" mitt.
Jeg har som sagt akkurat begynt, så her vil det komme endringer underveis. Men her er i alle fall en god start. LA OSS BE!

Tabernakelbønnen - treningsrommet



Her legger jeg ved linkene jeg har jobbet med;

Det startet med et intervjue med pastor Jentzen Franklin og pastor Anthony Magnum

Dette gjorde at jeg gjerne ville se dette treningsrommet pastor Anthohy Mangum snakket så varmt om.

Og fortsatte med guide fra disse sidene; Tabernacle prayer guide og Apostolic information sevice

Videre lette jeg etter informasjon om hvorfor vi bruker dette som forbilde. Jeg fant mye på siden til Bibelsk tro "Sammenkomstens telt"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar