torsdag 28. januar 2021

5.Mos 11

 8 Hold derfor alle de budene jeg gir deg i dag, slik at dere kan bli sterke og kan komme og innta det landet dere er på vei til og skal legge under dere.  9 Da skal dere få leve lenge i det landet som Herren med ed lovet deres fedre at han ville gi til dem og deres etterkommere, et land som flyter av melk og honning.

Jeg leser minst to ting ut av denne teksten. Det er LIV i ORDET, styrke å hente i det å lese Guds Ord og lære av det. Og Gud lønner den som søker Ham.

18 Disse mine ord skal dere bære i hjerte og sinn. Bind dem om hånden som et tegn og ha dem på pannen som et merke. 19 Lær dem videre til barna deres, snakk om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, når du legger deg og når du står opp. 20 Skriv dem på dørstolpene i ditt hus og på portene dine. 21 Da skal dere og etterkommerne deres få leve lenge på den jorden som Herren med ed lovet å gi fedrene deres, like lenge som det hvelver seg en himmel over jorden.

Og her ser vi at troen er noe vi lever og ånder i hver dag. En livsstil :-D 

Herre, også i dag vil jeg be for mine barn og barnebarn. Svigerbarn og bonusbarnebarn. Jeg kjenner meg urolig for framtiden... samtidig vet jeg at Ordet ditt sier at jeg ikke skal bekymre meg. Du har kontroll. Jeg prøver så godt jeg kan å finne hvile i deg. Takk at jeg kan komme til deg hver dag! Hver dag finner jeg ny styrke og nytt mot hos deg. Takk for Ordet ditt, for din velsignelse gjennom det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar