tirsdag 8. desember 2020

2.Krøn 1

  6 Og der, på bronsealteret som hørte til telthelligdommen, ofret Salomo til Herren; tusen brennoffer bar han fram på det.

     7 Samme natt viste Gud seg for Salomo og sa til ham: «Be om hva du vil. Jeg skal gi deg det!» 

Snakk om å få bønnesvar?! Dette fikk meg til å tenke på et budskap jeg har hørt de siste ukene "Bønn er som damp til himmelens Gud. Damp blir til skyer som igjen blir tunge av (levende) vann som igjen regner over oss"

Virkelig en oppmuntring til å be. Vi har en Gud som hører oss!

Salomo ba om visdom - og akkurat det er det viktigste vi kan be om også. 

11 Da sa Gud til Salomo: «Siden det var dette som lå deg på hjertet, og du ikke ba om rikdom, formue og ære, ikke om død over dine fiender eller om et langt liv, men du ba om visdom og forstand til å styre mitt folk som jeg har satt deg til konge over, 12 så skal du få visdom og forstand. Men jeg vil også gi deg så mye rikdom, formue og ære som ingen konge før deg har hatt og ingen etter deg kommer til å få.» 

Gud velsigner! Han velsigner deg også :-)

Herre, jeg ber for dagen i dag. Jeg ber om visdom og tålmodighet i jobben min, i familien min, i tjenesten jeg gjør i menigheten, i denne bloggen, blant venner - ja, i livet rett og slett. Jeg ber - om ikke samme visdom som Salomo - så i alle fall om hjelp til å SE og HANDLE slik du vil Herre.
Og jeg ber for barn, barnebarn, svigerbarn og bonusbarnebarn. Og jeg ber for min mamma :-) at du bærer og bevarer henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar