mandag 26. september 2022

Spre Ordet

En av mine faste bønnetemaer er at flere skal oppdage velsignelsen og viktigheten av Guds Ord. Så bønnen fra Kol 4 blir også min bønn i dag. 

2-4Be regelmessig til Gud uten å gi opp, og takk Ham! Be også for oss at mulighetene for å spre budskapet om Gud, åpner seg for oss. Vi vil så gjerne forkynne mysteriet om hvordan verden blir frelst ved Jesus. Det er jo for evangeliets skyld at jeg sitter i fengsel nå. Be om at Gud gjør Ordet levende for meg, og at jeg får ledelse til å forkynne med de rette ordene.
5-6Vær kloke når dere presenterer dette for dem som ikke kjenner Gud. Velg rett tid og rett sted, og vær alltid vennlige når dere forkynner. Ta vare på de mulighetene dere får, og vær fornuftige og imøtekommende så dere kan svare på spørsmålene deres!

Jeg ber for dagen i dag. Takk at Du Herre, alltid er med meg. Hjelp meg å se muligheter og gripe dem når de dukker opp. Det viktigste vi er kalt til, er å elske hverandre. Takk for Din kjærlighet som fyller meg. Måtte den virke gjennom meg. 
Jeg kom til å tenke på Johannes som sa "Han skal vokse, jeg skal avta" - det blir viktig også for meg. Når mine egne negative følelser vil ta overhånd... da trenger jeg å minnes hvem som er i meg, og som jeg ønsker skal vokse mer og mer fram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar