mandag 31. mai 2021

Ny plan :-)

 Jeg ser jeg ikke har fulgt opp her de siste dagene... Det kommer av at jeg har vært så heldig å få bli med i en bibel leseplan med 23 andre lesere gjennom YouVersion Vi leser hele bibelen i løpet av to år, og kommenterer og snakker om tekstene underveis. Dette er noe jeg har savnet lenge! Å kunne gjøre det sammen med noen. Kan anbefales!

Uansett vil jeg oppmuntre deg som har fulgt denne bloggen, og fortsette med å lese. Enten gjennom planen jeg har laget her (Du finner den som linker på høyre side i bloggen) eller sjekke opp YouVersion for både venner og bibelleseplaner. Eller rett og slett bare lese Ordet rett fra bøkenes bok BIBELEN

Jeg har absolutt lyst til å fortsette å skrive her også, men det er ikke sikkert jeg får til å gjøre det hver dag lenger. Men jeg skal prøve! 

Jeg elsker å lese Ordet og reflektere over det. Oppmuntrer gjerne flere til å gjøre det samme. Vi har sikkert ulike måter å gjøre det på, og ikke minst ulike måter å se ting på. Det er jo dette som gjør det ekstra spennende å gjøre det sammen med noen. 

Gud velsigner deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar