mandag 8. oktober 2018

Velsignet med all Åndens velsignelse

(Del 6 i bibelleseplanen "Hvem jeg er i Kristus")

Dette løftet er så stort at jeg ikke helt klarer å gripe det. Er det sant? All Åndens velsignelse..? Det høres så uendelig stort ut, Kan det være mulig? Tenkt for et løfte? 


Lovet være Gud, vår Herre Jesu Kristi Far,
han som i Kristus har velsignet oss
med all Åndens velsignelse i himmelen. (Ef.1:3)

Og fra Joh.1 kan vi lese;
9Det sanne lys, som lyser for hvert menneske, kom nå til verden. Matt 4,16; 1 Joh 2,8 10Han var i verden, og verden er blitt til ved ham, men verden kjente ham ikke. 11Han kom til sitt eget, men hans egne tok ikke imot ham. 12Alle som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn – de som tror på hans navn. Gal 3,26; Ef 1,5; 1 Joh 3,1f 13De er ikke født av kjøtt og blod, ikke ved menneskers vilje og ikke ved manns vilje, men av Gud.3,3+; 3,5f
14Og Ordet ble menneske og tok bolig iblant oss, og vi så hans herlighet, den herlighet som den enbårne Sønn har fra sin Far, full av nåde og sannhet. 2 Mos 33,18ff; 34,6; Jes 40,5; 60,1; Luk 9,32 15Johannes vitner om ham og roper ut: «Det var om ham jeg sa: Han som kommer etter meg, er kommet foran meg, for han var til før meg.»1,27.30
16Av hans fylde har vi alle fått, nåde over nåde. Kol 2,9f 17For loven ble gitt ved Moses, nåden og sannheten kom ved Jesus Kristus.


Dagens utfordring;
Gud har gitt velsignelse på velsignelse på velsignelse i Kristus til alle hans barn (Johannes 1:16). Jeg må huske på de utrolige velsignelsene jeg har og vandre i dem.
Jeg tenker også at med "all Åndens velsignelse" er det "mer land å innta" Jeg tror ikke jeg nå er i stand til å fatte hva Gud faktisk ønsker å gi meg. Og det er dette jeg gjerne vil forstå mer av! Det er min bønn i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar