lørdag 18. september 2021

Sak 11-12

 Dagens to kapitler er ikke lette å forstå. Men begge har noe som ser ut til å peke på Jesus. Fra kap 11 leser vi;

 12 Jeg sa til dem: «Om dere finner det for godt, så gi meg lønnen min. Hvis ikke, så la det være.» Da veide de opp lønnen min, tretti sølvstykker. 13 Men Herren sa til meg: «Kast den inn i skattkammeret, den kostelige summen jeg er verdt for dem.» Og jeg tok de tretti sølvstykkene og kastet dem inn i Herrens hus, i skattkammeret. 

0g fra kap 12 leser vi;

 10 Men over Davids hus og over dem som bor i Jerusalem, øser jeg ut en nådens og bønnens ånd. Da skal de se på meg, på ham som de har gjennomboret. De skal klage over ham som en klager over sin eneste sønn, og sørge bittert over ham som en sørger over den førstefødte.

Selv om jeg ikke forstår, er det likevel godt å bare fylle seg med Ordet. For jeg tror på Ham og at Han vil forklare meg det jeg trenger - når jeg trenger det. 

Herre, jeg ber for dagen i dag. Jeg ber for mine barn, barnebarn, bonusbarnebarn og svigerbarn. Takk for blodets beskyttelse! Du er Underfull Rådgiver, veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste. Så utrolig godt å trygt å kunne legge deres liv i Dine hender! Måtte Du hviske dem gode råd i deres hjerter og sinn og veilede dem hjem til Deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar