mandag 5. juni 2017

Lovsyng Herren

Salme 95;1-3 og 6-7
Kom la oss juble for Herren og rope høyt for vår frelses klippe! La oss tre fram for Ham med lovsang og hylle Ham med sang og spill! For Herren er en mektig Gud, en stor konge over alle guder. Kom vi vil bøye oss og tilbe, bøye kne for Herren vår skaper! For Han er vår Gud, vi er folket Han vokter som en hyrde, hjorden Han leder med Sin hånd. Å, ville dere høre Ham i dag!

Salme 34;4-5

La oss samen hylle Herren og prise Hans store navn! Jeg søkte Herren og Han svarte meg, fra alt som skremte meg, berget Han meg.




Salme 42;12
Måtte Herren vise sin miskunn om dagen, og jeg få synge Hans pris om natten; jeg ber til mitt livs Gud. Hvorfor er du full av uro, min sjel? Hvorfor stormer det i meg? Vent på Gud! For enda en gang skal jeg takke Ham, min frelser og min Gud.



Ef.5;19Si fram for hverandre salmer og hymner og åndelige sanger; syng og spill av hjertet for Herren!  




Salme 92;2-4
Det er godt å lovsynge Herren og prise Ditt hellige navn, Du høyeste, å forkynne Din godhet om morgenene, Din trofasthet om nettene, til tistrenget sitar og harpe, til tonene av lyren.


Jes 12;2-3
Se, Gud er min frelse, jeg er trygg og frykter ikke. For Herren er min kraft og styrke og Han er blitt min redning. Med glede skal dere øse vann av frelsens kilder.


Salme 18;1
Herren, min styrke, Deg har jeg kjær.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar