fredag 27. juli 2018

Neh 4

Veldig spennende å lese dagens kapittel. Murene i Jerusalem gjenoppbygges, men de møter stor motstand. Noen kjenner virkelig på motløsheten, men Nehemja oppmuntrer dem med at Gud er med dem.Og motet får de virkelig. 

 16 Fra den dagen deltok bare halvparten av mine unge menn i arbeidet, mens den andre halvparten stod der med spyd, skjold og buer og med brynjer på. Høvdingene stod bak hele Juda-folket, 17 som bygde på muren. Når bærerne tok sin bør, arbeidet de med den ene hånden og holdt våpenet med den andre. 18 Hver av bygningsmennene arbeidet med sverd ved lend. Hornblåseren stod ved siden av meg.
 19 Da sa jeg til stormennene, forstanderne og resten av folket: «Arbeidet er stort og omfattende, og vi står spredt på muren, langt fra hverandre. 20 Når dere hører lyden av hornene, hvor dere så er, skal dere samle dere omkring oss. Så vil Gud stride for oss.» 

Herre, også i dag vil jeg be for din kirke og alle de som "kjemper den gode strid" og som vil være med å bygge den. Motløsheten kan vi virkelig kjenne på... Åh Herre, hjelp oss! Kjenner vi trenger en Nehemja som kan lede og inspirere oss. Jeg ber aller mest for alle våre ledere i dag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar